logo
Hovedmeny


Gratis tilbud til OBgK-spillere!
Av Hall Skaara, 8. Juli 2016 12:29
Sist endret 8. Juli 2016 12:34
 
OBgK har inngått samarbeid med Terje Pedersen. Han driver, som kjent, verdens beste bg-sider: Backgammon Studio! OBgK har kjøpt premium medlemskap på sidene til samtlige av OBgKs medlemmer.


Har du en bruker-ident på sidene allerede, vil Terje sørge for at denne blir omgjort til en premium-bruker. Og om du er ny til sidene, vil Terje oppdage dette (gitt at ditt brukernavn eller din epost-adr er gjenkjennelig) og oppgradere deg til premium-bruker.

Sidene til Terje har utallige funksjoner. Her kan du kikke igjennom tusenvis av kamper, løse oppgaver, laste opp egne kamper for analyse, etc. Terje er en driftig kar, og nye funksjoner dukker opp stadig vekk. Her bør man rett og slett logge seg på sidene og gjøre seg kjent med tilbudet litt etter litt. Om du ønsker å forbedre spillet ditt, er dette stedet å gjøre det på!

Et greit sted å begynne, er kanskje "Rollout Rumble!" Du finner knappen nesten øverst på venstre side. Her kan du øve deg på første-kast-stillinger, og deretter på responser til diverse åpningskast. Dersom du lærer deg hvordan du skal flytte ditt første kast korrekt, får du i alle fall en god start på alle dine kamper!

Velkommen som premiebruker! Dette har en årlig verdi på ca. 200 kroner. Det lønner seg å være medlem av OBgK...


nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND