logo
Hovedmeny


Mesterturnering #3 (Online), Søndag 17. mars kl. 17:00
Av Marianne S. Husum, Turneringsleder , 9. Mars 2024 18:54
Sist endret 15. Mars 2024 22:15
 

Påmelding så snart som mulig, senest innen kl. 16:00 - Oppstart kl. 17:00 - Singel eliminasjon 11 poeng


Beløp kr 60,- betales til forbundets vipps-konto 858218, evt. søk opp "nbgf".
Velg kategori "Norgescup online mester".
NB: Message-feltet *MÅ* fylles ut for at betalingen skal bli registrert:  "#3 +brukenavn på Heroes ", for eksempel #3 MarianneH (Ikke noe mer, og ikke noe mindre). 

Evt. SB kr 200 på vipps til Dagfinn H. Snarheim, tlf 99629396.

For opptjening av mesterpoeng må en være medlem i NBgF/lokale klubber;  Årskontingent ordnes her  Du må også sørge for å ha god nok nettforbindelse.

Deltagelse krever bruker på backgammonstudio Se info For en best mulig brukeropplevelse anbefales Premium medlemskap på Heroes. NBgF medlemmer tilbys Premium medlemskap til 250 kroner pr. år. For å få denne prisen ta kontakt Marianne på e-post (oppgi fult navn og telefonnummer).

Deltagerne har selv ansvaret for å sjekke at de er registrert til turneringen. Finner du ikke navnet ditt i Drawboss 30 minutter før start, må du umiddelbart melde ifra til Marianne. Gjør du ikke det kan du miste muligheten til å spille selv om du faktis har meldt deg på hvis turneringen allerede er trukket. 

Kontaktpersoner

Marianne S. Husum (marihus@online.no) er turneringsleder og Dagfinn H. Snarheim (996 29 396) er assistent. Kampresultater trenger ikke rapporteres hvis de er spilt i turneringsrommet.

Turneringskomite vil bli oppnevnt.

Konsept og matchlengder

Singel cup, alle runder 11 poeng, WBIF tid. 

Sted: Backgammon Studio Heros 
Tid: Påmelding innen kl. 16:00. Turneringsstart Kl. 17:00

Turneringen spilles i eget rom. Du finner rommet ved å trykke på nedtrekksmenyen hvor det vanligvis står Main. Da velger du Tournaments rooms og finner NBgF Mesterturnering.

Her er korrekt klokkeinnstilling og matchlengde satt. 

Har man ikke konto, send mail til Marianne i god tid før søndagen (marihus@online.no) for invitasjon.

Trekning

Følg turneringen i Drawboss  

Finale og evt. semifinale kan spilles senere etter avtale med turneringsleder.

Premiering

Kr. 50 går til Mestermøte 2024 og kr.10 går til premiering. Den best plasserte som ikke har vunnet før, får ett års gratis Premium medlemskap på Backgammon Studio Heroes. Har en allerede Premium medlemskap, vil det gjelde for neste år. 

Generell info gjeldende på alle våre turneringer:

Følg med i Drawboss

Gjør deg også kjent med heroes 3 som er backup hvis det skulle oppstå problemer. Start kampen når det er trukket, videre i turneringen nå motstander er klar (10 min pause mellom runder er ok, men informer motstander via chat). 

Hvis noen blir invitert med andre innstillinger enn vi har skrevet; avvis og inviter på nytt. Startes kamper med andre enn disse innstillingene, vil normalt vedkommende bli bedt om å avslutte og starte kampen på nytt. 

Vi ber om at alle forsøker å bidra til en hyggelig gjennomføring av turneringen. En kommer langt med normal høflighet. Dersom det allikevel oppstår en tvist som en ikke kommer til enighet om, må en så raskt som mulig melde ifra til turneringsleder (Messenger eller telefon). Stopp klokken til motstander hvis den løper, eller logg ut av kampen til en får kontakt med turneringsleder.

Skulle det oppstå problemer på serveren, vis litt tålmodighet. Logg deg ut, og forsøk på nytt. Vi vil oppdatere så raskt vi har informasjon

Har du spørsmål eller problemer med å melde deg på, lage bruker eller annet ta kontakt med Marianne

Vel møtt!




nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND