logo
Hovedmeny


Medlemskap
Av Sentralstyret, 3. Juni 2009 12:02
Sist endret 26. April 2024 09:46
 
Som medlem i NBgF regnes en person som har innbetalt medlemskontingent i en klubb eller direkte til forbundet. Medlemskapet følger kalenderåret.


Medlemskap inkluderer:

- Profil på nbgf.no med oversikt over egne resultater (kommer etter 15 spilte matcher) 
- Tilgang til diskusjonsforum på nbgf.no (spør din klubbleder om førstegangspassord)
- Rett til å delta i turneringer, tiltak og fordeler som din klubb eller forbundet initierer ovenfor sine medlemmer

Kontingent - p.t. kr 200,- i forbundskontingent pluss et gebyr på kr 15,- for å dekke gebyret til LetsReg. I tillegg kommer klubbkontingenten, denne varierer fra klubb til klubb.

Tegning av medlemskap for inneværende år kan gjøres ut august måned. Ved betaling 1.9 eller senere gjelder betalingen for neste år, men du får da årets siste måneder med på kjøpet!
Ta kontakt med norgesbgforbund@gmail.com hvis noe er uklart. 

Medlemskapet bør reflektere bosted eller klubb man spiller i eller har en naturlig tilhørighet til. Det er også mulig å tegne medlemskap direkte til forbundet, det vil da ihht NBgFs vedtekter bli beregnet dobbel forbundskontingent.

PS: Er du helt ny og ikke har hatt mulighet til å snakke med en klubbleder ennå, skriv 00NY00 i medlemsnr feltet + husk mobilnr ditt. Mobilnr vises kun internt hos oss og du vil bli kontaktet av rette klubbleder.

Veiledning

  1. Ha spillernummeret ditt klart. Hvis du ikke kan spillernummeret ditt kan du finne det på ratinglista, eller snakk med klubblederen din.
  2. Trykk "Kontingent"
  3. Legg inn informasjonen, som anvist på illustrasjonen til høyre. Avslutt med å trykke BEKREFT.

 
nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND