logo


Mestermøtet 2021 , nå med trekning og link til kamper
Av Marianne S. Husum, Turneringsleder Mestermøte, 27. Desember 2021 20:46
Sist endret 24. Januar 2022 11:02
 

Mestermøte vil bli avhold i Oslo på planlagt dato såfremt det ikke blir forbudt å avholde live-turneringer av lokale eller nasjonale myndigheter.


Link til Mestermøtet 2021 BMAB Norway #5

Mestermøtet 2021 BMAB Norway #5

Mestermøtet 2021 informasjon

Sted: Oslo Schakselskap, Bogstadveien 30, 0355 Oslo

Det blir ikke lagt opp til at andre enn deltagere og teknisk/taktisk team er til stede i spillelokalet.

Tid: Vi spiller 3 runder lørdag 22. januar og 1 runde søndag 23. januar. 

Program:

Lørdag:

11:30 - Dørene åpner

12:00  Runde 1

14:30 Runde 2

Middagspause

19:30 Runde 3

Søndag

12:00 Runde 4

Format: Vi spiller 4 runder Monrad til 15 poeng. Premiestrukturen gjør at hver eneste kamp teller. Etter 3 runder vil to spillere være ubeseiret. Disse møtes i finalen og vil få 1. og 2. plass. De resterende 14 spiller også runde 4. 

Vi vil kåre vinneren av Mestermøte - og i tillegg en PR-vinner, det vil si den med lavest error-rate i Norges femte BMAB turnering. Hvem vet, kanskje blir det samme person...

Selve PR resultatet blir ikke brukt til annet enn «heder og ære», og har ingen innvirkning på premieringen. Men for den enkelte spiller er det svært lærerikt å ha tilgang til kampene i etterkant. Turneringen er godt egnet til å fremme backgammon som tankesport. Dette vil også være nyttig informasjon til landslagskomiteen, se mer info her.

Alle kamper spilles med klokker, blir filmet, transkribert og analysert av analyseprogrammet XG. Resultatene vil så bli sendt til BMAB og komme på deres Player Statistics. Kampene vil også bli lagt ut på Youtube. 

Det vil bli tatt nødvendige tiltak med hensyn til gjeldende smittevernregler rundt arrangementer. Det blir for eksempel ikke lagt opp til at andre enn deltagere og teknisk team er til stede i spillelokalet. Munnbind, test på forhånd og avstand mellom oss vil være naturlige ting å vurdere nøye

OBgK planlegger ikke mesterturnering kvelden før, da vi ønsker å minimere smitterisiko i forkant. Vi oppfordrer de 16 deltagere til å overholde lokale/nasjonale smittevernregler på en god måte også i forkant av helgen. 

Når vi vet gjeldende lokale/nasjonale råd og smittevernregler vil en ta en grundig overveielse over hva som er rasjonelt og nødvendig. Deltagerne vil bli informert om dette nærmere. 

Teknisk team vil denne gangen bli forsterket:
I tillegg til Vidar Osen, vil blant annet Chris Hedberg, Magnus Henriksen og Stein Welle bidra slik at vi håper å få et bedre show til hjemmepublikum - og også bygge opp kompetanse på BMAB turneringer i Oslo. 

Det tas forbehold om endringer. 

Med hilsen
Marianne S. Husum, Turneringsleder Mestermøtet 2021
nbgf.no - NORGES BACKGAMMONFORBUND